Horecakussens op maat

Onlinemaatkussens.nl is dé specialist op het gebied van op maat gemaakte horecakussens!

Bij Onlinemaatkussens.nl kun je eenvoudig online kussen samenstellen en bestellen. Of het nu gaat om terraskussens, kussens voor een loungeset of binnenkussens…bij Onlinemaatkussens.nl ben je aan het juiste adres.

Horecakussens op maat kopen

Onlinemaatkussens.nl heeft uitgebreide mogelijkheden om zelf kussens op maat samen te stellen. Met de online tool van Onlinemaatkussens.nl kies je zelf het gewenste formaat, de kleur en soort stof en maak precies de buitenkussens op maat naar keuze. Wij zijn leverancier van maatkussens voor diverse restaurants, hotels, cafés en andere horecabedrijven.

Kussens op maat laten maken voor horeca

Door gebruik te maken van de online tool van Onlinemaatkussens.nl kun je direct starten met het ontwerpen van jouw kussens op maat. Precies volgens de specificaties zoals jij je horecakussens wilt hebben. Door te kiezen voor het soort kussen (zitkussens, plof kussen, hockerkussen, rugkussen, rugkussen schuin, plof rugkussen of sierkussen) kun je eenvoudig de stappen volgen en de prijs van de kussens op maat berekenen. 


Start nu met het ontwerpen van jouw kussens op maat

  1. Kies een stof naar keuze en vraag eventueel kleurstalen aan.
  2. Bereken de gewenste maat op met behulp van onze meetinstructie.
  3. Bestel kussens met de online tool. Kies zelf het gewenste formaat, de kleur en soort stof voor jouw maatkussens.

Onze horecakussens zijn waterafstotend en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Als je op zoek bent naar terrasstoelkussens, dan voldoen onze kussens uitstekend. Onze kussens zijn uitwasbaar tenzij je kiest voor kussens waarin knopen zijn verwerkt. Bij Onlinemaatkussens.nl kun je ook losse hoezen, vullingen of stoffen bestellen.

De kussens zijn gemaakt van premium materialen van de merken Celsius by Trekatex, Sunbrella, Sunfabrics, SunPremium, Vintage velours en Home Collectie de luxe. 

Scherpe prijzen en snelle levering van horecakussens

Nadat de bestelling geplaatst is, gaan we direct met je order aan de slag in ons atelier in Nederland. Zodra je bestelling gereed is, wordt deze door ons internationale transportbedrijf bezorgd. Hierdoor staan we garant voor een snelle levering van maatkussens. Onlinemaatkussens.nl levert horecakussens in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. We zijn hiermee de specialist voor op maat gemaakte horecakussens in Europa.

Terraskussens voor horeca vervangen

Zijn je kussens aan vervanging toe? Ga je je huisstijl vernieuwen? Dan is dit hét moment om kussens te bestellen die helemaal bij je bedrijf passen! Bij Onlinemaatkussens.nl stel je de perfecte kussens samen waar je bedrijf en gasten jaren van plezier van gaan hebben.

Stoffen voor terraskussens en andere maatkussens

Wil je graag eerst de kleur in het echt zien of de stof met eigen handen voelen? Geen probleem bij Onlinemaatkussens.nl! Vraag telefonisch (040 21 83 018) of via Onlinemaatkussens.nl 4 stalen op. Deze worden gratis per post verstuurd.


Bestel hier gratis kleurstalen

Wil je graag meer informatie?

Neem dan direct contact met ons op via telefoon of e-mail, kom langs in onze showroom of bekijk onze onafhankelijke klantbeoordelingen via Kiyoh. Heb je een vraag over kussens op maat? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met de gratis helpdesk van Onlinemaatkussens.nl! We helpen je graag verder!

Telefoon: 040 21 83 018

E-mail: info@onlinemaatkussens.nl


Kijkje in de showroom en het atelier?

Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. 

Showroom & Atelier: Zeelberg 28, 5555 XG Valkenswaard

Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur (graag eerst een afspraak maken)