Loungekussens op maat

Loungekussens op maat
Heerlijk loungen op je eigen loungeset wie wil dat nu niet. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je lekker ligt. Zoek je nieuwe loungekussens of zijn je bestaande kussens aan vervanging toe? Stel de perfecte loungekussens op maat van de beste kwaliteit online samen bij Onlinemaatkussens.nl. Wij zorgen voor een perfecte afwerking, keuze uit verschillende stoffen, comfortabele vullingen, perfecte pasvorm en garanderen dat de loungekussens lang mooi blijven.

 

Jouw eigen loungekussens op maat kopen
Onlinemaatkussens.nl heeft uitgebreide mogelijkheden om zelf je loungekussens op maat samen te stellen. Met de online tool van Onlinemaatkussens.nl kies je zelf het gewenste formaat, de kleur en soort stof en maak precies de loungekussens op maat naar keuze. 

Voorbeelden zien en inspiratie opdoen van eerdere klanten? Bekijk dan onze projecten pagina met voorbeelden van kussens op maat.

 

Loungekussens op maat laten maken
Door gebruik te maken van de online tool van Onlinemaatkussens.nl kun je direct starten met het ontwerpen van jouw loungekussens op maat. Precies volgens de specificaties zoals jij jouw kussens wilt hebben. Door te kiezen voor de het soort kussen (zitkussens, plof kussen, hockerkussen, rugkussen, rugkussen schuin, plof rugkussen of sierkussen) kun je eenvoudig de stappen volgen en de prijs van de loungekussens op maat berekenen. 

Start nu met het ontwerpen van jouw kussens op maat

 

Gratis kleurstalen
Graag eerst de kleur in het echt zien? Geen probleem bij Onlinemaatkussens.nl! Vraag telefonisch (040 21 83 018) of via Onlinemaatkussens.nl 4 stalen op. Deze worden gratis per post verstuurd.

Bestel hier gratis kleurstalen

 

Heb je nog twijfels op vragen?
Neem dan direct contact met ons op via telefoon of email, kom langs in onze showroom of bekijk onze onafhankelijke klantbeoordelingen via Kiyoh. Heb je een vraag over kussens op maat? Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met de gratis helpdesk van Onlinemaatkussens.nl! We helpen je graag verder!

Telefoon: 040 21 83 018
E-mail: info@onlinemaatkussens.nl

Kijkje in de showroom en het atelier?
Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product. 

Showroom & Atelier: Zeelberg 28, 5555 XG Valkenswaard
Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur (graag eerst een afspraak maken)