Sierkussens op maat

Ben je op zoek naar bijzondere, luxe sierkussens die je zelf helemaal op maat kunt maken? Op Onlinemaatkussens.nl kun je maatkussens 100% naar wens samenstellen. We bieden een grote verscheidenheid aan kleuren, maten en stoffen. Start nu met het ontwerpen van jouw sierkussen op maat.

Via onze handige online configurator kun je heel eenvoudig je eigen sierkussen ontwerpen.

1.      Meet de gewenste maat van je nieuwe kussens op met deze meetinstructie.

2.      Ga vervolgens naar de online configurator. Kies hier de grootte, kleur, vulling en een van onze premium stoffen. Je ziet direct de prijs van je maatkussen.

3.      We bieden een grote diversiteit van kleuren en stoffen. Je kunt daarom geheel gratis 4 kleurstalen aanvragen.

Luxe sierkussens voor op de bank

Laat je sierkussens helemaal matchen bij je bank. In onze webshop kun je de maat en kleur helemaal op je interieur afstemmen. Grote sierkussens of juist kleine sierkussens, jij kiest de grootte. Zoek je een sierkussen 60x60, 50x50, 30x50 of 40x60? Dit en veel meer is mogelijk.

Ook bieden we een grote diversiteit aan kleuren. Zo kun je kiezen uit onder meer een sierkussen groen, blauw, goud, roze, beige, zwart, bruin en oranje. Zo kun je ook jouw eigen sierkussen combinaties samenstellen. Behalve op de bank zijn onze maatkussens natuurlijk ook heel leuk als bijvoorbeeld een sierkussen op je bed of de kinderkamer.

Weerbestendige sierkussens voor buiten

Ook als je op zoek bent naar outdoor sierkussens voor je tuin dan ben je bij Onlinemaatkussens.nl aan het juiste adres. Kies hiervoor in de online configurator voor een stof die geschikt is om outdoor te gebruiken. We maken gebruik van premium stoffen van de merken Sunbrella, Sunfabrics, SunPremium, Celsius by Trekatex, Vintage velours en Home Collectie de luxe. Onze outdoor stoffen zijn waterafstotend en bestand tegen zon en wind.

Het is daarom geen probleem om onze tuinkussens in de zomer buiten op je tuinbank of loungemeubel te laten liggen. In de winter en bij langdurig slecht weer adviseren we wel om de kussens binnen op te bergen.

Sierkussen hoezen en vulling

Is de kussenhoes of vulling van je bestaande kussens aan vervanging toe? In de webshop kun je ook alleen hoezen en/of vulling voor sierkussens bestellen.

Heb je jouw mooie sierkussens helemaal naar wens ontworpen? Nadat je de bestelling geplaatst hebt, gaan we direct in ons atelier aan de slag. Als je order gereed is dan sturen we die meteen jouw kant op. Dankzij onze internationale bezorgservice kun je snel van je nieuwe aanwinst genieten. We leveren in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. Onlinemaatkussens.nl is daarom de maatkussenspecialist van Nederland en Europa.

 

Gratis kleurstalen

Wil je graag eerst de kleuren met eigen ogen zien? Dit is mogelijk bij Onlinemaatkussens.nl! Vraag telefonisch (040 21 83 018) of via de website 4 stalen op. Deze worden gratis per post jouw kant op gestuurd.

 

Bestel hier gratis kleurstalen

 

Heb je vragen over onze kussens?

Neem dan direct contact met onze gratis helpdesk op via telefoon of e-mail of kom langs in onze showroom. We helpen je graag verder!

 

Bekijk ook de onafhankelijke klantbeoordelingen via Kiyoh.

 

Telefoon: 040 21 83 018

E-mail: info@onlinemaatkussens.nl

 

Kijkje in de showroom en het atelier?

Neem een kijkje in het productieproces, de stalenboeken en bekijk voorbeelden van het door jou gewenste product.

 

Showroom & Atelier: Zeelberg 28, 5555 XG Valkenswaard

Openingstijden: van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur (graag eerst een afspraak maken)